Wilt u ook van het mooie weer genieten?

Het is eindelijk zomer geworden en iedereen trekt naar buiten. Herkent u dat? Ziet u vanachter uw bureau uw buren, vrienden en kennissen vertrekken? In de wetenschap dat zij lekker toegeven aan de verleidingen van luie ligstoelen, gezellige terrasjes in zomerse kleding en koele drankjes onder een parasol? Misschien maken ze zelfs een uitstapje naar het strand? Helaas is dat voor veel ondernemers niet weggelegd. Immers, elke keer als je jezelf een vrije dag geeft loop je grote kans een opdracht te missen. En dat niet alleen, ook uw bestaande relaties verwachten dat u onder alle weersomstandigheden voor ze beschikbaar bent.

De oplossing is simpel! Neem gerust een dagje vrij, of desnoods een middag. Wandel in het schaduwrijke bos, geniet van een heerlijke salade op een zonnig terrasje of houd weer eens een goed gesprek met uw beste vrienden. Uw ervaren en professionele Goedemorgen-Goedemiddag telefoonteam is intussen present om uw bellers te woord te staan, precies volgens uw instructies. Direct na elk gesprek ontvangt u de belnotitie in de mail, zodat u zelf bepaalt voor welke beller u uw vrije middag onderbreekt en wie u liever de volgende dag terugbelt.

De grote voordelen van de Goedemorgen-Goedemiddag antwoordservice zijn de eenvoud waarmee u de dienst inschakelt, de kwalitatief hoogwaardige gesprekken van het telefoonteam en de flexibiliteit die wij u bieden. U hoeft niet vooraf aan te kondigen of u gebruik maakt van de dienst, u bent niets verplicht, u schakelt alleen door op de tijden dat ú het wilt. Beschikbaar voor een bescheiden tarief (al vanaf €5 per maand en  €1.95 per gesprek). Klik hier om te zien hoe u in drie simpele stappen uw gratis proefperiode opstart.

Nu alleen nog beslissen of het dat leuke terrasje aan het strand wordt of tóch die comfortabele hangmat in uw eigen achtertuin ………

Reacties zijn gesloten.