Goedemorgen-goedemiddag.nl is een antwoordservice voor ondernemers. Met onze unieke aanpak bieden wij een betaalbare telefoniste op afstand.

Wij hebben een uniek platform waardoor u meteen gebruik kunt maken van onze antwoordservice. Schakel uw eigen telefoonnummer direct door naar het persoonlijke telefoonnummer dat wij binnen een minuut aan u uitgeven. Transparante prijzen; alleen betalen als u de antwoordservice gebruikt: pay-as-you-use.

Onze telefonistes hebben een doel: een vriendelijk en betrokken telefoongesprek voeren en meedenken over vervolgacties zoals ruggespraak of doorverbinden. En u kunt ieder gesprek direct terugluisteren en op kwaliteit beoordelen.

Telefoongesprekken voor een ander aannemen is niet moeilijk, maar dat goed doen wel. Hoe wij dat doen?

  • Hoog servicelevel, de oproepen worden binnen enkele seconden beantwoord
  • Professionele tone of voice, de beller merkt niet dat hij/zij met een antwoordservice spreekt
  • De notities van het gesprek worden volledig en accuraat verwerkt

Innovatieve antwoordservice

  • Meld u aan en één van onze accountmanagers neemt de ins- en outs met u door op een tijdstip dat u goed uitkomt.
  • Alle telefoongesprekken tussen de beller en telefoniste worden opgenomen, u kunt die gesprekken terugluisteren en direct beoordelen.
  • Achteraf betalen; u betaalt alleen voor wat u heeft gebruikt.
  • Member-get-member; breng een nieuwe klant aan en verdien al uw kosten terug; zo heeft u een echte en altijd gratis antwoordservice.
  • Online uw script aanpassen, extra medewerkers toevoegen of hele afdelingen.
  • En nog veel meer!

Wat maakt onze telefoon antwoordservice zo goed?  We zijn betrouwbaar en vernieuwend. Onze service is direct en eenvoudig te gebruiken. 

Deze telefoondienst is inclusief doorverbinden (u betaalt een vaste prijs per gesprek, gratis e-mailmelding, gratis opgenomen gesprekken terugluisteren. De gesprekken tussen de telefoniste en de beller nemen wij op. Zo kunt u de altijd de kwaliteit van onze antwoordservice bewaken en weet u wat er besproken is.

Achteraf online betalen, 24/7 naar wens aan te passen en inzichtelijk via een eigen beveiligde login. (Beschikbaar voor Android, iOS, PC en MAC)

Direct gratis een eigen telefoonnummer (om naar door te schakelen of aan uw klanten te geven), dag en nacht operationeel.

Eenvoudig en goed!

Voor wie

Voor iedereen die het met ons eens is; betrokken telefoon beantwoording is goud voor uw onderneming. In de tijd dat contact steeds vaker via internet gaat zijn de overgebleven contactmomenten via de telefoon bijzonder. Deze bijzondere momenten moeten dan ook een bijzondere indruk achterlaten. Wilt u dat ook? Dan is Goedemorgen-Goedemiddag iets voor u! Heeft u nog geen account? Uw account aanmaken en de antwoordservice bestellen doet u hier 

Groot of klein
Hoe groot of klein u bent maakt ons niet uit. Iedereen is bij ons welkom. Betalen doet u per gesprek; altijd een laag tarief. Duidelijker en eerlijker bestaat volgens ons niet.

Klantgericht
Doet u zoals wij op een nette manier zaken en zijn het klanten waar het allemaal om draait? Dan passen we bij elkaar.

Geen verplichtingen
Geen verborgen kosten. Afrekenen per afgehandelde call en een minimaal abonnement. Niets meer en niet minder. Bent u niet tevreden of is het toch niets voor u, dan bent u zonder verplichtingen zo weer van ons af.