Betrouwbaar

Een antwoordservice voor uw telefoongesprekken, uw eigen telefoonnummer en geen verplichtingen! Dat klinkt mooi, en dat is ook mooi. Bij Goedemorgen-Goedemiddag doen wij dit betrouwbaar!

 

Hoe betrouwbaar?

Onze antwoordservice is erkend door de ACM.

Wij zijn aangemeld bij het CBP (College bescherming persoonsgegevens). Alle gegevens en informatie behandelen wij met zorg.

Betalen achteraf, veilig met Paypal inclusief kopersbescherming of per iDEAL. Facturen worden per e-mail verzonden, met een klik kunt u deze online betalen.

Direct beginnen zonder verplichte afname of abonnement. Eerlijk is eerlijk: wij brengen éénmalig een bedrag van € 25,- in rekening voor de activering van uw 085-nummer. Verder geen “gedoe” met documenten scannen/opsturen.

Onze systemen en antwoordservice diensten zijn “gewoon” verzekerd. Ondanks alle zorgvuldigheid een prettig idee.

Wij werken zo flexibel, dat komt omdat wij voor iedere situatie vastgestelde procedures hebben. Ook in het geval van calamiteiten weten wij wat we moeten doen.

Betrouwbaar Netwerk en Datacenter inclusief back-up faciliteiten (wij garanderen een uptime van meer dan 99%)

Betrouwbaarheid in cijfers; ISO 27001 (NEN 7510), vastgestelde calamiteiten procedures, SSL Verbinding en RSA-codering (2048-bits / 256 bytes Coderen, Controleren, Inpakken, Afleiden) Borg, digitaal en fysiek bewaakt (ook het kantoor!), alle diensten zijn verzekerd (tot 2.500.000,- euro per aanspraak) en nog wat zaken om onze dienstverlening; betrouwbaar, veilig en buitengewoon goed georganiseerd aan te bieden.

Hoogste kwaliteit; bij ieder gesprek bent u in controle; luister direct gratis het gesprek terug (ook via onze mobiele applicatie!)

Geen kleine lettertjes in onze contracten; gewoon eerlijk en samen zakendoen. En dat alles past op 1 A4-tje

Duidelijke prijsstructuur; een vast bedrag per aangenomen gesprek. Doorverbinden en ruggespraak is bij ons inclusief en zonder starttarief (u betaalt voor doorverbinden en ruggespraak slechts per seconde!)

Geen administratiekosten, niet betalen voor het doorgeven van een bericht. Online alle gesprekken volgen, inzien en beluisteren.

 Ervaren telefonistes