Wat maakt onze telefoondienst zo goed?

Met onze telefoondienst zorgen onze ervaren telefonistes ervoor dat uw bellers kundig te woord worden gestaan en heeft u meer tijd om bezig te zijn met uw core business. Alleen de belangrijke telefoontjes verbinden ze door en van de rest ontvangt u een notitie per e-mail met daarin wie er gebeld heeft en waarover het gaat.

Online Beheer Panel

Via het online beheer panel kunt u gespreksnotities bekijken, gesprekken naluisteren, instructies wijzigen, contactpersonen aanmaken, facturen inzien en nog meer. Iedere wijziging wordt direct zichtbaar op het scherm van de telefoniste.

Notities direct in uw e-mail

Direct na afloop van het gesprek stuurt de telefoniste een samenvatting per e-mail of SMS. In de e-mail staat de naam, de boodschap en het telefoonnummer van de beller, en eventueel de bedrijfsnaam en het e-mail adres.

Notities direct in uw e-mail

Alle gesprekken die onze telefonistes voor u afhandelen kunt u terug beluisteren vanuit uw persoonlijke control panel. Wij zijn hiermee 100% transparant in de geleverde antwoordservice telefoondienst.

Kies uw eigen telefoonnummer

Inbegrepen bij de dienst is een 085 telefoonnummer. U schakelt uw eigen nummer door naar dit nummer. Dit nummer blijft wel van ons, het is niet porteerbaar. Wel kunt u aanvullend voor €24,95 per jaar een publiceerbaar nummer bestellen die u op uw website of visitekaartje kan plaatsen, dit nummer blijft wel uw eigendom. U kunt ieder kengetal in Nederland kiezen. Internationale nummers zijn ook mogelijk.

Ieder kengetal is mogelijk

  • 020-2170195
  • 015-3010405
  • 085-7603628
  • 010-1122334
  • 020-2170195
  • 015-3010405
  • 085-7603628
  • 010-1122334

Mis geen enkel gesprek meer

Als u zelf de telefoon beheert kunt u nooit 100% bereikbaar zijn. U kunt in een meeting zitten, achter stuur of simpelweg al met een ander gesprek bezig zijn wanneer u gebeld wordt. En wanneer u gebeld wordt en u kunt niet opnemen kan het zijn dat u een klant verliest. Met onze antwoordservice ontlasten wij u en zorgen dat u geen enkel gesprek mist. Op basis van uw instructies kunnen we gesprekken naar u doorverbinden of een boodschap aannemen.

Voor iedere ondernemer

Of u nou een ZZP’er, MKB’er of middelgrote onderneming bent, dat maakt niet uit. De telefonistes van onze telefoondienst geven uw bedrijf altijd een professionele uitstraling. Uw bellers krijgen altijd een goede indruk. En onze tarieven zijn voor iedere bedrijfsgrootte hetzelfde, wij kennen GEEN pakketten lite, basic, premium, enz.

Voeg uw collega's toe

In het control panel kunt u meerdere collega’s aanmaken voor wie de telefoniste een boodschap kan aannemen of naar kan doorverbinden.

Geen abonnement

Goedemorgen-Goedemiddag is de enige antwoordservice in Nederland waar u geen abonnement betaalt. Ideaal dus voor de kleine ondernemer. U betaalt echt alleen wanneer wij gesprekken voor u afhandelen, er is geen maandelijkse fee. Aan het einde van de maand krijgt u een factuur voor de gesprekken die we voor u afgehandeld hebben en die kunt u betalen via iDeal, Paypal, bankovermaking of automatische incasso.

Professionele Telefonistes

Onze antwoordservice wordt gevormd door een klein team aan ervaren telefonistes. Het zijn voor 90% dames en tussen de leeftijden 25-50 jaar oud en spreken Nederlands en Engels. Al onze telefonistes hebben ervaring met het professioneel te woord staan van bellers en begrijpen heel goed uw belang als ondernemer maar ook het belang van de beller. Lees verder…

750+ klanten

Al meer dan 750 klanten gingen uw voor!

8.9 Trustpilot Score

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een cijfer van 8.9

99% binnen 1 rinkel

99% van de gesprekken binnen 1 rinkel beantwoord

Wat zeggen onze klanten

Een account aanmaken kost éénmalig €25 en is binnen een paar minuten gebruiksklaar.