Telefoon antwoordservice voor juristen

De telefonische telefonische antwoordservice van Goedemorgen Goedemiddag kan ook voor u als advocaat of jurist een belangrijke schakel zijn in uw bereikbaarheid voor uw cliënten. Onze ervaren telefonistes zorgen ervoor dat uw bellers/cliënten deskundig te woord worden gestaan en zo heeft u meer tijd om bezig te zijn met uw core business.

U schakelt eenvoudig door en onze telefonistes nemen dan uw telefoon op. U ontvangt een notitie per e-mail met daarin wie er gebeld heeft en waarover het gaat. Zo blijft u altijd bereikbaar!

De telefoon wordt zeer professioneel aangenomen. Onze telefonistes nemen hun taak zeer serieus en zijn getraind om om te gaan met het juridisch jargon. U kunt niet alleen alle belnotities sorteren, doorzoeken en nalezen, maar ook de gesprekken zelf beluisteren.

Veel advocatenkantoren en juridische dienstverleners gingen u al voor en maken met veel genoegen gebruik van de dienstverlening van Goedemorgen Goedemiddag.

U kunt eenvoudig een proefperiode starten van 30 dagen, waarbij u de eerste 20 gesprekken gratis krijgt. Na deze periode kunt u kiezen voor het abonnement dat het beste bij u past. De tarieven van Goedemorgen Goedemiddag zijn scherp, abonnementen zijn op te zeggen met 1 maand.

Het aanvragen van de dienst en het inregelen ervan is simpel en duidelijk. Wij bieden heldere communicatie en een goede begeleiding bij de opstart.

Wij nemen de grootste druk snel uit handen zodat u zich kunt richten op belangrijkere zaken! Benieuwd naar onze mogelijkheden? Gebruik de button hieronder om een adviesgesprek in te plannen met één van onze accountmanagers of ga naar de tarievenpagina en bestel een proefpakket!

 

Waarom?