Dit is Jiska Kopmeiners. Ze is hypnotherapeut, natuurgeneeskundig therapeut, massagetherapeut en stress-coach in Amsterdam. Ze maakt al sinds 2017 gebruik van de telefoondienst Goedemorgen-Goedemiddag. We spraken Jiska over haar werk en vroegen hoe het bevalt om een telefoondienst te gebruiken. Jiska maakt voor haar bedrijfsvoering gebruik van twee aparte websites, namelijk https://www.jiskhypnose.nl/ en https://www.jiskmassage.nl/ Er is dan ook sprake van aparte, maar elkaar aanvullende, werkgebieden.

Vertel eens over je werk?

Hypnose kent vele toepassingen. Het is een staat van trance waarin men zo ontspannen is waardoor je bewustzijn even een stapje opzij doet en we toegang krijgen tot het onderbewustzijn. Daardoor kunnen we werken aan de onderwerpen die belangrijk voor je zijn en nog belangrijker, daar veranderingen in aanbrengen.

Waarmee help je mensen?

Belangrijke resultaten worden behaald met de behandeling van PDS ( Prikkelbare darm syndroom), angsten, stress, nare gewoontes en met de ondersteuning van het zelfvertrouwen. Daarnaast bied ik een zeer succesvol programma Stoppen-met-Roken aan. Stoppen met roken is voor veel mensen heel lastig en daar komt Hypnotherapie om de hoek kijken, om het makkelijker en succesvoller te maken. Op mijn website staan meerdere reviews van tevreden ex-rokers, ook mensen die het idee hypnose voorheen lacherig afdeden als “kunstje” zijn nadat ze gestopt zijn helemaal om. Hypnose is namelijk een serieuze wetenschap en wordt toegepast door goed opgeleide therapeuten. Omdat ik de titel baccalaureus (bv) behaald heb, wordt de behandeling vaak vergoed door de aanvullende zorgverzekering.

Heb je nog andere expertises?

Voor wie zich onzeker voelt, of vastloopt in zijn leven, biedt de praktijk ook mogelijkheden van coaching. Dat begint altijd met een gratis telefonisch consult , omdat het belangrijk is dat de cliënt en de aanpak van de therapeut bij elkaar passen. In dat telefonisch consult kan de client een goede idee krijgen van met wie ze te maken hebben en wat ze kunnen verwachten.
Een deel van mijn tijd werk ik als massagetherapeute. Zowel ontspannings- als therapeutische massages zijn mogelijk en voor bedrijven bestaat de mogelijkheid van stoelmassages op de werkplek. Een stoelmassage is een sessie van ongeveer 20 minuten, waarbij de deelnemer aangekleed gemasseerd wordt. Een prima manier om RSI en CANS-klachten te voorkomen cq te verbeteren. Denk bij therapeutische massages aan behandeling van slaapproblemen, maag- en darmklachten, concentratieproblemen en diverse pijnklachten.

Wat was voor jou de reden om een telefoondienst in te schakelen?

Zoals veel therapeuten wil ik graag ongestoord kunnen werken en mijn aandacht volledig kunnen richten op de cliënt en de behandeling. Dat verdient de client. Ik kan dan uiteraard niet eventjes de telefoon opnemen. Dat maakt de samenwerking met Goedemorgen-Goedemiddag voor mij zo waardevol. Terwijl het telefoonteam van Goedemorgen Goedemiddag de bestaande en nieuwe cliënten te woord staat, kan ik me volledig richten op waar ik goed in ben.

Hoe bevalt het je?

De samenwerking met Goedemorgen-Goedemiddag bevalt me heel goed. Ik had ervaren dat mensen die een antwoordapparaat treffen, vaak afhaken. Ook is het belangrijk om de professionaliteit van mijn bedrijf te tonen. Nu worden mijn cliënten vriendelijk te woord gestaan door een ervaren telefoniste, die de vraag en de contactgegevens noteert. Ik kan dan op een later moment en goed voorbereid zelf terugbellen naar de client. Ook ben ik blij met de prijs van de Goedemorgen-Goedemiddag antwoordservice. In tegenstelling tot elders, ervaar ik hier voor een laag tarief toch een hoge kwaliteit. Daarom maak ik er al meerdere jaren met veel plezier gebruik van.

Wat zou je nog willen zeggen?
Een supermooie oplossing!