Lokaal netnummer, 010, 020, 070 etc…

Leuk dat je klant bij ons bent!

Beste klant,
Bij het aanmaken van je account kreeg je meteen een eigen vast 085 telefoonnummer gratis ter beschikking. Makkelijk om naar door te schakelen en op je visitekaartje en website te zetten.

Een aantal van onze gebruikers vroeg ons of wij naast 085 nummers ook nummers met een meer “professionele” uitstraling kunnen leveren. Bijvoorbeeld het lokale nummer van de regio waar ze gevestigd zijn. Goed nieuws, dat kan inmiddels. Misschien wil jij ook een andere uitstraling en is een lokaal nummer ook voor jou interessant.

Je kunt een lokaal nummer aanvragen via je eigen klantportaal. Dit registreren wij dan voor je aan en zullen wij dan koppelen aan je bestaande 085 nummer.

Het lokale nummer kan je dan op al je uitingen vermelden en zal door ons voor je worden beantwoord.

Mocht jij dit nummer later wilt verhuizen om bijvoorbeeld zelf te gebruiken, dan kan dit. Hiervoor rekenen wij dan geen extra kosten (wel eventueel kosten die wij moeten maken voor het overschrijven, dit is afhankelijk van o.a. de nieuwe telefoon aanbieder).

Bekijk de verschillende netnummers.

Aanvragen kan alleen voor bestaande klanten in de beveiligde omgeving via de speciale link (de kosten zijn eenmalig)

Meer informatie om je op weg te helpen wil ik je anders graag ook telefonisch geven, wil jij misschien door ons terug gebeld worden?

Gebruik de volgende link om je telefoonnummer door te geven, wij bellen dan terug. Of reageer gerust op deze e-mail als je nog vragen hebt.

Wij hopen je snel weer te zien of te spreken,

hartelijke groet,

Goedemorgen Goedemiddag

Duidelijk en eerlijk!

Reacties zijn gesloten.