Goedemorgen Goedemiddag

Probeer nu 30 dagen gratis onze antwoordservice

Welkom bij Goedemorgen Goedemiddag - uw expert in telefoonbeantwoording. Want in een snel veranderende wereld is bereikbaarheid cruciaal. Ieder gemist gesprek is een gemiste kans. Wij zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar blijft.

blonde vrouw

Wat is een antwoordservice en hoe werkt het?

Een antwoordservice helpt u om er altijd voor uw klanten te zijn. Leer hoe een antwoordservice precies werkt en welke meerwaarde dit voor uw bedrijf biedt. Bekijk onze antwoordservice-kennispagina en krijg inzicht in de meest relevante thema’s rondom deze dienstverlening.

Welke voordelen zijn er bij de antwoordservice van Goedemorgen Goedemiddag?

Ontdek onze antwoordservice met voordelen als ZZP-expertise, ondernemersconnectie, en een professionele thuisbasis. Kies voor een service die zich onderscheidt door expertise en persoonlijke betrokkenheid.

ZZP-experts

Onze telefonistes zijn ervaren ondernemers, wat betekent dat ze de uitdagingen begrijpen waar u als ondernemer voor staat. Ze bieden niet alleen een antwoordservice, maar ook een waardevolle connectie.

Voor ondernemers, door ondernemers

Onze service is gebouwd door en voor ondernemers. We weten wat belangrijk is voor jouw bedrijf en bieden een persoonlijke touch die alleen ondernemers kunnen begrijpen.

Thuisbasis voor professionaliteit

Met een eigen individuele kantoorruimte garanderen wij professionaliteit. Uw oproepen worden behandeld vanuit een toegewijde werkruimte, wat betekent dat u altijd de beste service krijgt, zelfs vanuit onze thuisbasis.

Hoe start ik?

Goedemorgen Goedemiddag maakt het u graag gemakkelijk. Activeer onze telefoonservice via de volgende stappen:

Start uw 30 dagen gratis proefperiode

Na het kiezen van een datum en tijd, zal een accountmanager op de afgesproken tijd contact opnemen om het proefpakket te activeren. Start uw proefperiode.

Plan een intakegesprek in

Via het intakegesprek krijgt u uitleg over onze dienstverlening en het systeem van Goedemorgen Goedemiddag.

Configureer uw instructies

Komt er een telefoontje binnen? Dan neemt een telefonist(e) van Goedemorgen Goedemiddag op met uw opgegeven (bedrijfs)naam en voeren wij de door u opgegeven instructies uit. Hoe dit precies gaat stelt u in via het beheerpaneel. Log hier in als u al aangemeld bent.

Goedemorgen Goedemiddag telefoonservice

Na ieder gesprek maakt de telefonist(e) een notitie van het gesprek. Deze notitie ontvangt u direct na het gesprek per e-mail en via het beheerpaneel. Wij beantwoorden uw telefoontjes precies zoals u heeft ingesteld.

Tarieven bij Goedemorgen Goedemiddag

Gelukkig is onze dienstverlening niet duur. Kijk eens naar de tarieven van Goedemorgen Goedemiddag in de onderstaande tabel.

Ons abonnement is kosteloos opzegbaar en er is geen opzegtermijn. Bekijk onze tarieven-pagina voor een uitgebreid kostenoverzicht.

Reviews

Klanten waarderen onze service enorm. 

Vooral vanwege het gebruiksvriendelijke inlogsysteem, de manier waarop wij storende verkopers tegenhouden, de mogelijkheid om gesprekken terug te luisteren en onze concurrerende tarieven. 

Of u nu een groot bedrijf heeft of een ZZP’er bent, onze telefoniste(s) zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar bent en behandelen ieder telefoontje professioneel. 

Zo voelen klanten zich gewaardeerd. Veel van onze klanten hebben zelfs het gevoel dat onze medewerkers deel uitmaken van het eigen team.

man 2
Jiska Kopmeiners
Jiska Kopmeiners
Lees verder
Professioneel, vriendelijk en servicegericht. Goed om te weten dat het telefoonverkeer in goede handen is, geeft een ondernemer op dat vlak rust.
Bas van der Ploeg
Bas van der Ploeg
Lees verder
Prima communicatie, alles wordt netjes vastgelegd en het is fijn om één aanspreekpunt te hebben voor alle vragen. Ga zo door!
Bob Avezaat
Bob Avezaat
Lees verder
Van mijn klanten krijg ik complimenten over de professionaliteit van de antwoordservice.
Vrouw Bruin 1-min

Over ons

Ons ervaren team bestaat voornamelijk uit dames tussen de 30 en 50 jaar. Het team zet zich dagelijks in om uw bellers professioneel en empathisch te woord te staan. 

Met een combinatie van ervaring, technologie en kwaliteitsbewaking zorgen wij ervoor dat ieder gesprek vlekkeloos verloopt. Onze telefoniste(s) zijn niet alleen getraind om zich in te leven in de beller. Zij doen dit in het belang van de bedrijven waarvoor zij werken. 

Dankzij ons geavanceerde systeem raadplegen wij uw instructies als er iemand belt en herkennen wij terugkerende bellers. Dit zorgt voor een soepel en persoonlijk gesprek. Ga voor meer informatie naar werkwijze team.

Vacatures

Werken in deze branche is ontzettend leuk. Wilt u bij ons komen werken?
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Bekijk 
werken bij GMGM voor aanvullende informatie.

Contact

Bel ons op 085 301 56 20, neem contact met ons op via het contactformulier of bereik ons via de chat door rechtsonder dit scherm op het icoontje te klikken.

vrouw blond 2