Wim de Vries bedankt!

Hartstikke bedankt Wim!

Oh nee onze Jackie boy gaat ons verlaten. Maar hopelijk niet voor lang!?

Ik wens je een prachtige winter Jack/Wim 😁 en hopelijk zien we je in de de lente weer terug. Het ga je goed en bedankt voor de 24.937 calls die je gedaan hebt tot dusver!

Dennis

Voorvertoning van afbeelding

6 reacties op “Wim de Vries bedankt!”

  1. Wim/Jack/Casper – wat ga ik jou missen. Je vrolijkheid en grapjes in de chat deden mij dagelijks glimlachen. Ik zal vanaf nu altijd mijn sinaasappel met vork en mes eten, stuur iedereen die naar Argentinië wil naar Tipica en ik hoop je volgend jaar live te ontmoeten als je heel dicht in de buurt bent.

    Wens jou (en je vrouw en dogs) alle goeds en zeg gewoon TOT ZIENS 🙂

  2. Fijn dat je het lekker druk hebt! Geeft voor allen veel rust, vooral voor de moedert!

    Als schone zus zijnde spreek ik je vaak genoeg op de familia app, alleen jammer dat we nu geen gmgm onderonsjes meer kunnen maken!

  3. Hey Wim, dank voor alle fantastische gesprekken die je voor GMGM gevoerd hebt. Ook dank voor alle gezelligheid via de chat. Jouw tips, trucs, gifjes en raad-je-plaatjes maakten onze samenwerking erg gezellig.

    🙂

  4. Hahaha, geweldig! Dank Dennis en collega´s! Het is een “soft” afscheid hoor, ik kom vast als Casper nog wel eens kijken en Eva mag me altijd appen als er hoge nood is. Dus gewoon even op pauze, maar wat langer dan gebruikelijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *