Stop die lastige verkopers direct aan de poort

Wordt uw bedrijf vaak gebeld door verkopers? Onze telefonistes zijn er op getraind om alle acquisitie gesprekken direct af te wimpelen. Ze zullen de verkoper aangeven dat acquisitie niet op prijs gesteld wordt met het verzoek om niet meer terug te bellen.

Zogenaamde telemarketeers bellen vaak vanuit een callcenter dat zonder nummerherkenning belt dus ze bellen ‘anoniem’. Negen van de tien keer is een anonieme beller een verkoper maar het kan ook een potentiële klant of bestaande relatie zijn.

Om er voor te zorgen dat minder van deze telefoontjes bij de telefonistes uitkomen kunnen wij het GMGM telemarketing filter voor u instellen. Wat er gebeurd is dan als volgt:

1.de anonieme beller komt belt voor uw bedrijf en komt binnen op onze telefooncentrale
2.de centrale ziet dat het een anonieme beller is en in plaats van het gesprek door te sturen naar de telefoniste komt de beller uit in een keuzemenu
3.Hier hoort de beller de volgende tekst:
U belt ons anoniem, telefonische acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Indien dit geen acquisitiegesprek is toets dan een 1 en dan staan we u graag te woord.
4.De meeste verkopers worden hier door afgeschrikt en hangen dan op

Als extra laag van bescherming kunt u in uw control panel ook nog een contactpersoon aanmaken met dit telefoonnummer: 085-3033033
Dit is namelijk het nummer van ‘Afschepen as a service’, zie de website Afschepen as a service. Bel het nummer maar en enjoy! 🙂

Vervolgens noemt u deze contactpersoon ‘Contactpersoon Telemarketing’  en in uw instructie kunt u aangeven dat de telefonistes verkoopgesprekken hier naar toe kunnen doorverbinden.

Om ons telemarketing filter te kunnen gebruiken  dient u eerst klant van onze antwoordservice te zijn, zie onze homepage voor meer informatie. Bent u al klant? Dan kunt u door in te loggen in uw control panel het Telemarketing Filter bestellen via het Extra’s menu. De kosten om dit in te stellen zijn éénmalig 30 euro.